Wij zijn gespecialiseerd in het snoeien of weghalen van bomen die in tuinen staan. Met speciale klimspullen en handige machines snoeien of kappen wij grote of kleine bomen. De takken en stamhout kunnen wij versnipperen en afvoeren. Als ETW-gecertificeerde boomverzorgers weten wij werkelijk alles van bomen en vinden het leuk om met u mee te denken.


Snoeien van Bomen

Met professionele klimspullen of een hoogwerker snoeien wij bomen. Dagelijks werken wij in tuinen met grote bomen en weinig ruimte, boven schuttingen en daken. Als gecertificeerde boomverzorgers weten wij de beste snoeimethode voor elke boom. Door een boom goed te snoeien houdt u licht in de tuin en blijft de vorm goed.

 

Kappen van bomen

Wij zijn gespecialiseerd in grote bomen die in kleine tuinen staan. Met speciale klimspullen en een kleine kettingzaag kappen wij dagelijks grote en kleine bomen. Een boom wordt voorzichtig in kleine stukken afgebroken. Met onze klimspullen zitten we goed vast. Takken worden afgevangen aan de vanglijn zodat uw tuin keurig netjes blijft.

Wij kunnen de takken versnipperen in de tuin of afvoeren naar de groenstort. Ook is het mogelijk om de takken tot handzaam formaat te verzagen zodat u ze zelf kunt afvoeren.

Vrijblijvende prijsopgaaf bomen snoeien of weghalen
Foto’s Snoeien van bomen

Stobbenfrezen

Wij zagen een boom een aantal centimeter boven de grond af. Met onze frees kunnen wij eventueel de stobbe uitfrezen. De werkdiepte van de machine is 25-30 cm onder maaiveld. Meestal is dan de hele stobbe weg.

Foto’s van Weghalen van bomen


WhatsApp chat